Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

Ťažké časy slovenskej hudby.

Autor: Brano2

Myslim si že na Slovensku je podstatne viac dobrej hudby a kvalitných hudobníkov, ako je propagované v médiách. To že pár ľudí v kamenných vydavateľstvách si povie, že túto kapelu nebudeme hrať, alebo naopak, že jednoducho nejakú kapelu alebo speváka budú hrať, by nemalo ovplyvniť zdravý úsudok ľudí. Aspoň tomu chcem veriť. Prolém je, že tí ostatní potom vlastne nemajú šancu sa dostať k takým kvalitným hudobným zákazkam, ako tí "pretláčaní".
Potom to samozrejme dopadne tak, že členovia aj tej sebelepšej skupiny, ak jednoducho nechcú pomrieť od hladu musia ísť pracovať, často aj do zahraničia.



Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.

Autor: Hrafnhildr
Pridané: 08.07.2009 16:06
Máme tu toho viac, než si vieme predstaviť

Myslím, že slovenská hudba je rozvinutá vo veľkej miere. To, že sa niektoré kapely v rádiách neobjavujú a nehrajú ich dokola neznamená, že neexistujú. Takže súhlasím s Braňom2. Naozaj máme kvalitných hudobníkov,ktorých veľa ľudí nepozná, ale keď niekto má záujem, bez problémov sa k nim dostane napríklad prostredníctvom internetu. To čo hrajú v rádiu je zakladané na tom, aby mali veľké mnnožstvo poslucháčov..takže treba preladiť na vyhovujúcu frekvenciu alebo počúvať si vlastné skladby cez internet. Ale naozaj na Slovensku o umelcov nie je núdza.


Autor: ROCKER
Pridané: 11.02.2009 16:33
Vsetko sa daaaa.

Je celkom zabavne citat ako tu fnukate..Podla mna ked sa nieco da pocuvat alebo je to dokonca super,tak by nemal mat problem prerazit.Hudba ktora sa robi na slovensku podla mna nestoji ani za prd.Dalsia vec je akosa jednotlivy interpreti ku svojej tvorbe stavaju a prezentuju ju.Mam niekedy pocit ked vydim nejaku amatersku kapelu ako keby sa bali vystrcit hlavu z davu.Ziaden imidz ..len tak si hraju sive mysky...A mate pocit ze vas nejaka skladba alebo kapela postavila zo stolicky...Ja mam uz otlaky na zadku ...Dobra vec sa predava sama.Som amater tak ako vy,ale mna to este len caka ...ale treba sa nukat a sokovat...najlepsie svojou vlastnou hudbou.


Autor: maččeta
Pridané: 04.05.2008 22:52
bull shit

hraju sa tu same stariny,však sa len pozrite same elan je elan,dubasova,hamel,a ine práve takýto zaberajú miesto cela scéna nenapreduje ale stagnuje aurel,slavik?fraška všetko je tu choré a nakazené undegroun neexituje strední prúd nepočuvatelný,kluby skoro žiadne,ak aj tak bez úrovne,soze viete že si účtujú aj za ešte nenapálené cd 30 halierov za kus,mafia,tantiémy sa valia len hviezdam a nikomu inému radia nič nehrajú dookola desmod poprípade nejakého estrádneho umelca viď superstar 1,2,3,4,čo ostáva mladým a talentovaným???hovno