Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

Dlhoočakávaný album Celine Dion v predaji už o týždeň.

Columbia Records vydáva v utorok 13. novembra netrpezlivo očakávan 'Taking Chances'...

Columbia Records vydáva v utorok 13. novembra 'Taking Chances', netrpezlivo očakávaný nový štúdiový album multi-platinovej speváčky a držitelky cien Grammy - Celine Dion.

'Taking Chances' je speváčkiným debutovým albumom u Columbia Records. Zároveň je aj jej prvým počinom od štúdiového 'One Heart' z roku 2003 a live albumu 'A New Day: Live In Vegas' (2004). Medzi jej posledné vydané albumy patrí i CD 'Miracle' - "soundtrack" ku knižke fotografií od Anne Geddes oslavujúcej bábätká a materstvo.

Nový album je azda tou najosobnejšou a najotvorenejšou kolekciou skladieb v jej legendárnej kariére.

Od úžasných výkonov v skladbách 'Taking Chances' a 'Alone', až po energické rytmy v 'Eyes On Me', sa na celom Celininom novom albume prejavuje, ako hlboko a intenzívne je spojená s emocionálnou podstatou svojich skladieb a svojho spevu.

Na 'Taking Chances' Celine spolupracovala so v súčasnosti najlepšími skladateľmi a producentmi: Linda Perry (Pink, Gwen Stefani, Christina Aguilera), Dave Stewart z Eurythmics, Ben Moody - bývalý gitarista z Evanescence, hitparády dobývajúci R&B / urban popový skladateľ Ne-Yo, potom John Shanks (Melissa Etheridge, Kelly Clarkson), Kara DioGuardi (Pink, Kelly Clarkson, Celine Dion -'One Heart'), Kristian Lundin (Backstreet Boys, *NSYNC), Anders Bagge a Peer Astrom (Take That, Janet Jackson, Jennifer Lopez, Santana, Madonna), Aldo Nova, Christopher "Tricky" Stewart (Rihanna, Usher) a Chris Neil (Mike & the Mechanics).

"Myslím si, že tento album vyjadruje pozitývny vývoj v mojej kariére," hovorí Celine Dion. "Ako plynie čas a my získavame viac životných skúseností, je jednoduchšie uvedomovať si svoje najvnútornejšie pocity... sme si istejší ohľadom toho, čo skutočne chceme, ako sa skutočne cítime. Práve teraz sa cítim silná... snáď o niečo odvážnejšia, ako pred tým... a som rovnako vášnivou milovníčkou hudby a života ako som bola vždy."

V roku 2004, kedy celosvetová predajnosť jej albumov presiahla 175 miliónov kusov, bola Celine Dion vyznamenaná cenou World Music Award, ako najpredávanejšia popová speváčka všetkých čias.


  



Zdroj: Sony BMG



Autor: Branislav Rod
Dátum: 07.11.2007

Čo si myslíš o tomto článku?

Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.