Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

Europe

Europe na Slovensku.

Na Slovensko príde Švédska rocková skupina Europe, ktorá sa preslávila v osemdesiatych rokoch hitom The Final Countdown a následne mnohými ďalšími z rovnomenného albumu The Final Countdown (1986), Out Of This World (1988) a Prisoner in Paradise (1991).

Skladby ako Carrie, Rock the Night, Cherokee, Dreamer, Prisoner in Paradise,
alebo I´ll Cry For You sú nezabudnuteľnými rockovýmu kúskami.

Z nich Final Countdown postupne obsadila No.1 v hitparádach v 26 krajinách sveta. Podobný „osud“ stihol aj singlovku Carrie.

Po albume Prisoners in Paradise Europe nečakane ukončili svoju kariéru, avšak po ich veľkolepom návrate v roku 2004 konečne v rámci turné navštívia začiatkom februára 2010 aj Slovensko.

Rockové vypaľovačky striedané nádhernými baladami budú držať poslucháča v napätí po celý koncert. Samozrejme, okrem všetkých hitov dôjde na rádiovo menej známe skladby a aj výborné novinkové piesne z albumu Last Look At Eden.

Skupina predala milióny albumov, jej skladby sa zaradili medzi nesmrteľné a samozrejme, vládne im práve The Final Countdown , ktorá určite vyvolá zimomriavky na tele tisícov fanúšikov, ktorí sa na koncerte zúčastnia.

Bližšie info o koncerte nájdete v sekcii Koncerty.



Autor: Branislav Rod
Dátum: 28.01.2010
Foto: ticketportal.sk, heavyharmonies.com, hudobnici.sk
Zdroj: ticketportal.sk

Čo si myslíš o tomto článku?

Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.