Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

Müller, namiesto Hluku, Čo ťa bolí

Nový singel Richarda Müllera bude na poslednú chvíľu zmenený.

Novým singlom Richarda Müllera bude s definitívnou platnosťou pesnička Čo ťa bolí. S pôvodne avizovaným Hlukom má spevák iné plány.

Exkluzívnym hosťom Miss Slovensko 2010 bude Richard Müller, ktorý v priamom prenose súťaže krásy v piatok 9. apríla zaspieva svoju celkom novú skladbu Čo ťa bolí.
Absolútnu premiéru však bude mať pesnička už v stredu 7. apríla o deviatej hodine v Rannej show s Adelou a Sajfom vo Fun Radiu. Novinka Čo ťa bolí pripravuje pôdu na príchod celej Müllerovej veľkej platne, tá pod názvom vyjde v máji.

Spevák pôvodne avizoval, že jeho novým singlom bude pesnička Hluk, no svoje rozhodnutie napokon zmenil. „Naozaj sme dlho váhali medzi týmito dvoma titulmi, no rozhodli sme sa práve pre skladbu Čo ťa bolí. Má taký ťah na hitovú bránu, aký som za dlhé roky nezažil,“ vysvetľuje Richard.

Müllerova novinka je naozaj až prekvapivo optimistická, čím sa výrazne vymyká z jeho tvorby z posledného obdobia. „Neviem síce, či môžem za veselú pesničku označiť skladbu s názvom Čo ťa bolí, no zámerom pri jej tvorbe určite nebolo spraviť pieseň, ktorá by mala zapôsobiť negatívne.“

Za rovnako dobrú považuje Richard aj skladbu Hluk, tú sa však rozhodol „zužitkovať“ iným spôsobom. Podrobnosti zverejní v pondelok 12. apríla na svojich internetovských stránkach a facebooku.
Müller bude mať rušný aj najbližší víkend, pod vedením režiséra Martina Hudáka bude nakrúcať video k aktuálnemu hitu Už.



Autor: Branislav Rod
Dátum: 06.04.2010
Foto: Sony Music
Zdroj: Sony Music, Hudobnici.sk

Čo si myslíš o tomto článku?

Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.