Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

tykanie s vykaním

Autor: romco

Tykanie sa mi veľmi páči. Je to priame a kamarátske - len tak ďalej!

No niektoré texty ešte nie sú celkom prepísané a tak sa tykanie a vykanie mieša: napr. po prvej registrácii alebo v Mojom konte (viď nadpis a text).

Ináč je táto stránka výborná, informatívna a profesionálne urobená!

Nazdar,
Romco



Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.

Autor: csello
Pridané: 10.06.2008 22:42
len tak

Takže píšem, ako som to slubila. Som strašne unavená - to asi ten Baileys.
Dobrú noc každému hudobníkovi! :)

J

p.s.: aby som sa aj vyjadrila k téme: stránka je dobrá, má dobrú štruktúru a páči sa mi tá hlavička v lavom hornom rohu.


Autor: Brano2
Pridané: 02.06.2008 08:59
RE: stránkovače

>The Quest - mne by tiež vyhovovalo, keby išli príspevky od najstaršieho po najnovšie smerom zhora dole, lebo človek keď si chce niečo prečítať, tak nikdy nečita odspod hore, ale zhora nadol.

A čo sa týka Maččetu, asi som pochopil o čo mu išlo. Keď dá človek Prdať komentár, tak už nevidí celú diskusiu, ale len pôvodný článok od pôvodného autora a keď si chce ešte pozrieť nejaké detaily na ktoré by chcel reagovať v diskusii, tak vlastne nemá šancu. Ak by sa to dalo doprogramovať, tak by som sa tiež za to prihováral.


Autor: the guest
Pridané: 28.05.2008 02:39
re: akože nie su stránkovače

Jo jo, stránkovače sú v celom fóre, akurát je nastavený počet príspevkov na jednu stránku na 20 a kým tento počet príspevkov nie je prekročený, stránkovač o svojej existencii nedá vedieť.

Niekomu môže vadiť veľký počet príspevkov na stránku, alebo spôsob triedenia príspevkov (aj mňa samého to pri prvom pohľade do fóra zmietlo, že prečo je starší príspevok nižšie)


Autor: steroid
Pridané: 28.05.2008 02:29
strankovače

Akože nie su stránkovače?

Pokial ma pamäť neklame a v zdrojakoch viem ešte čítať, tak fórum má stránkovače všade. Ak by aj nahodou nie, treba ukazať, kde nie, dorobíme, nie je problém.


Autor: maččeta
Pridané: 10.05.2008 09:28
debata

serie ma že si neviem prezrieť staršie články,ked sa rozvinie debata nevie človek reagovať na staršie príspevky nebodaj si prezrieť cely priebeh debaty nejakí posunovač,sa nedá naprogramovať??


Autor: maččeta
Pridané: 06.05.2008 14:46
shit

už sa stalo,0 bodov...no neviem ak to urobiť aby som mohol recenzovať rôzne tunajšie vele diela


Autor: Administrátor
Pridané: 06.05.2008 11:20
Re: help

Tesim sa aj na tvoje vecne reakcie k niektorym clankom. Pozri si napr. Petru Kepenovu... ;o)


Autor: maččeta
Pridané: 05.05.2008 17:15
help

dobre chápem,takže aj naďalej sa budem venovať rozprúdeniu debaty,ak sa bude dat tak aj ku komentárom k určitým dielam na stránke hudobníci.sk


Autor: Administrátor
Pridané: 05.05.2008 10:48
Re: error

Mirečku, to sa ti zdá komplikované len na prvý krát. Dá sa v tom v pohodičke orientovať. Ono je to najjednoduchšia forma fóra, ktorá ešte mala zmysel robiť. Jednoduchšie od toho by už bolo len fórum, aké sme tu mali pred tým - lineárne, bez tém. Ale chceli sme niečo lepšie a väčšie... ;o)


Autor: maččeta
Pridané: 04.05.2008 23:27
error

ide o to že na forum sa človek musi milión krat preklikat,príliš komplikovane a neprehľadné treba to urobí otvorenejšie sice neviem ako ale treba ak sa tu má debata nejak rozprúdiť,miro lc


Autor: Administrátor
Pridané: 04.05.2008 16:46
Vykanie eliminované

Ďakujem za upozornenie. Zvažovali sme ako robiť tento portál, aby bol užívateľsky, čo najpriateľskejší a najjednoduchší. Celý starý portál sme ešte raz na novo preprogramovali, mnohé veci sme doplnili, mnohé vylepšili. Nakoniec sme sa rozhodli, že pôvodné vykanie nahradíme priamejším a kamarátskejším tykaním. Všetky texty sme vlastne na poslednú chíľu, pred ostrým publikovaním novej verzie portálu na sieti, ešte prepisovali. Pri takom množstve textov sa, samozrejme, mohlo stať, že sme si niečo nevšimli. Ale môžem ti povedať, že už je to odstránené. Dokonca som našiel, ešte aj nejaké zabudnuté vykanie v chybových hláškach. Dúfam, že už je to všetko. Ak ešte náhodou niečo nájdeš, tak mi daj vedieť. Dik.