Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

The Golden Voices of Gospel

Špičková gospelová show.

Skupina z Harlemu v New Yorku vznikla v roku 2000 na čele s reverendom Dwightom Robsonom, ktorý bol ich zakladateĺom. Od svojho vzniku táto gospelová formácia absolvovala len v Európe viac ako 500 úspešných koncertov. V súčasnosti ide o osemčlenný súbor nadaných afroamerických vokalistov a hudobníkov.

Umelecký vedúci skupiny Dwight Robson sa narodil v St Louis. Pôsobil ako farár viac než 14 rokov napríklad v Michigane, Bostone a inde...
Bol viackrát vyznamenaný a ocenený.
Je známou tvárou hudobnej scény. Má viac úspešných hudobných projektov, z ktorých možno najúspešnejšia je práve formácia The Golden Voices of Gospel.

Dwight Robson a The Golden Voices of Gospel viackrát úspešne spolupracovali na pódiu aj s takými osobnosťami hudobného života ako sú Mariah Carey, alebo nedávno zosnulý kráľ popu Michael Jackson.

Vianočná gospel show v podaní vynikajúcich černošských vokalistov a hudobníkov, pod vedením reverenda DWIGHTA ROBSONA vás prevedú neopakovateľným spôsobom vzrušujúcou cestou storočím černosškých spirituálov, tradicionálov a gospelov. Táto hudba v ich podaní sa dostáva doslova pod kožu.
Ich repertoár zahŕňa známe skladby ako napríklad OH,HAPPY DAY, GLORY GLORY HALLELUJAH, HE'S GOT THE WHOLE WORLD a veľa ďalších slávnych a obľúbených gospelových skladieb.

Vianočný koncert "The Golden Voices of Gospel" bude 18.12.09 o 18:00 (Piatok) v Reformovanom kostole v Dunajskej Strede.

Viac info - www.hudobnici.sk/najblizsie-koncerty/136



Autor: Branislav Rod
Dátum: 14.12.2009
Foto: ticketportal.sk
Zdroj: ticketportal.sk

Čo si myslíš o tomto článku?

Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.